İşte bugünkü yönetmelik ve kararların açıklandığı Resmi Gazete kararları... Google'da abone olun. 21 Ağustos 2020 Tarihli ve 31220 Sayılı Resmi Gazete. Peki Resmi Gazete'de bugün neler var? YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ . BIST hisse senetleri, VİOP ve tahvil-bono verileri 15 dakika gecikmeli verilmektedir.BIST isim ve logosu "koruma marka belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Share. Share. Payla ş Tweetle Paylaş Paylaş A + A-23 Temmuz 2020. KANUN. Resmi Gazete'de bugün (19.08.2020) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlar, yönetmelikler ve tebliğler: 19 Ağustos 2020 Tarihli ve 31218 Sayılı BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Bugün Resmi Gazete'de neler var? Share. Bugün Resmi Gazete'de neler var? Sitemizi kullanmaya devam ve HES” projesi için verilen üretim lisansını sonlandırılarak, Güntaş Hidroelektrik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne “Larhan Reg. Ltd. Şti.’ne “Çekerek (Süreyyabey) Barajı ve HES”, CGN Enerji Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi’ne “Andoz RES” ve Ekomas Enerji Elektrik Üretim ve Dağıtım Anonim Şirketi’ne “Ekomas Kırklareli Biyokütle”, Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne (EÜAŞ) “Ilısu Barajı ve HES” üretim tesisi, Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne (EÜAŞ) “Bozcaada RES”, Mudurnu Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne “Mudurnu Biyogaz Enerji Santrali”, ADK Enerji Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne “Tahtalı ADK HES”, Ergün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne “Özmen-1 GES” projeleri için 49 yıl üretim lisansı verdi.Üretim lisansı, Gözlü Enerji ve Tarım Anonim Şirketi’ne “Gözlü Biyokütle Enerji Santrali” projesi için, 17 yıl 10 ay 28 gün, Evra Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne “Evra Biyokütle Enerji Santrali” projesi için, 23 yıl, 6 ay, 28 gün, Greeneco Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne “Greeneco JES-6” projesi için, 21 yıl, 10 ay, 11 gün, Emirler Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye “Emirler 1 JES” projesi için, 21 yıl, 1 ay, 29 gün süreli olacak.EPDK, Arien Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş, Erel Erciyes Tedarik Elektrik Toptan Satış İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Energi Danmark Anadolu Elektrik Enerjisi Toptan Ticaret Limited Şirketi için 20 yıl süreli tedarik lisansı almasına karar verdi.Kurul,17 Nisan 2014 tarihli kararıyla Aslan Çimento A. Ş.’ye “Aslan Çimento Atık Isıdan Enerji Üretme Tesisi” için verilen üretim lisansını sona erdirerek, Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş.’ye “Aslan Çimento Atık Isıdan Enerji Üretme Tesisi” için sona erdirilen üretim lisansının devamı mahiyetinde 41 yıl, 5 ay 23 gün, Bolu Çimento A. Ş.’ye “Bolu Çimento Atık Isıdan Enerji Üretme Tesisi” için Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş.’ye “Bolu Çimento Atık Isıdan Enerji Üretme Tesisi” için sona erdirilen üretim lisansının devamı mahiyetinde 41 yıl, 4 ay, 20 gün süreli üretim lisansı verilmesini kararlaştırdı.EPDK, 24 Ocak 2013 tarihli kararıyla Gün-Taş Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne “Larhan Reg. 20 Ağustos 2020 Tarihli ve 31219 Sayılı Resmi Gazete Resmî Gazete’nin 07.02.1921 tarihinden itibaren yayımlanan tüm sayılarına erişebilirsiniz. Sitemizi kullanmaya devam 10 Ağustos 2020 Tarihli ve 31209 Sayılı Resmi Gazete. 25 Mart 2020 Resmi Gazete Kararları! A+ A-23 Temmuz 2020 Tarihli ve 31194 Sayılı Resmi Gazete. 0 comments. olan TC-HEZ tescil işaretli Sikorsky S76C++ tipi seri numarası 760717 olan helikopter LTBA-Bozüyük VFR uçuşu için saat 08:16:21 UTC’de kalkışını müteakip saat 08:20:50 UTC’de Beylikdüzü Tüyap Fuar alanı yakınlarında düşerek kazaya sebep olmuştur. İşte 25 Mart tarihli Resmi Gazete kararları... Google'da abone olun. 7250 Türk Silahlı Kuvvetleri Disiplin Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun. 15 dakika; CME, NYMEX VE S&P verileri 10 dakika gecikmeli verilmektedir.
Resmi Gazete’de bugün By Buldum.co on 18 Mayıs 2020. Share. Ãretim ve Tasarım Bilgi GrubuSizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz.
Güncelleme Tarihi: 06.03.2020 09:58. Üretim ve Tasarım Bilgi GrubuSizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Öğrencinin bütüncül gelişimine hizmet edecek. Tüm öğrencileri kapsayacak şekilde gelişimsel ve önleyici yaklaşımı esas alacak.
ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiŠoluyorsunuz. Tweet.
Kaza sonucu hava aracında bulunan 2 mürettebat ve 5 yolcu olmak üzere toplam 7 kişi hayatını kaybetmiştir.Söz konusu hava aracı kazası ile ilgili olarak, “Hava Aracı Kazası Araştırma ve İnceleme Raporu” ilgili kişi ve kuruluşların bilgisine sunulmak üzere tekemmül etmiştir.Bu nedenle konu ile ilgisini kanıtlayan şahıslar ve kurumlar söz konusu Nihai Raporu incelemek istedikleri takdirde Bakanlığımıza başvuruda bulunabilirler.”Kazada, helikopterde bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, grubun Rusya’daki bölge satış yöneticisi Aleksandr Vanin, Rus misafirler Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut hayatını kaybetmişti.Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK) 2, 9, 16, 23 ve 30 Temmuz 2020 tarihli elektrik, petrol, sıvılaştırılmış petrol gazları üretim, tedarik, depolama lisansı verilmesi, lisans iptalleri ile ilgili kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre, Kurul, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, Kuruçayırlılar Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tic. NASDAQ, Dow Jones Industrial Average,