Anderes Wort Für Sorgenvoll, Bilder Vom Sternenhimmel Machen, Eventhaus Am See Ruelzheim, Wrs Berlin Termine, Wenn Aus Kollegen Freunde Werden Sprüche, Landhotel Berghof4,6(136)0,2 Meilen Entfernt, Dr Voss Augencreme, Danubius Hotel Balatonfüred, Dustin Brown Wimbledon 2019, Marx-engels Historisch-kritische Gesamtausgabe, Staatsvertrag österreich Text, Webcam Kufstein Flugplatz, Kulturhaus Insel Berlin, Familie Boros Berlin, Hotel Riu Gran Canaria4,6(3326)0,4 km Entfernt156 $, Dead By Daylight Luke Spots, Männliche Vornamen Mit 3 Buchstaben, Hotel überlingen Seepromenade, JW Marriott Essex House New York4,5(1607)0,2 Meilen Entfernt529 $, Numbers Diagramm Datenreihe Hinzufügen, Dnd Beyond Death Knight, Two And A Half Men Studio, Pestalozzistraße 9 München, El Clasico Live, Galerie Mutter Fourage öffnungszeiten, Waldorf Astoria Berlin4,5(2099)2,1 Meilen Entfernt205 £, Eristoff Black Preis, Bundesrat Abstimmungsergebnisse Tempolimit, Fitnessstudio Berlin Schließung, Ku'damm 59 Staffel 3, Gut Sophienhof Schellhorn, Das Schloss Berlin, елена малышева последние новости, Juventus Turin Kader 2020, Hundefriseur Ausbildung Graz, Leistungserhebung Gymnasium Sachsen, Tischtennis Weltrangliste U21, President And His Cabinet, Ferienhaus Lökken Privat, How To Be Like Hardin Scott, La Mora Deutsch, Kos Lambi Hotel Atlantis Beach Resort, Gazprom Neft Trading Gmbh, Höchster Aufzug Der Welt, Galeria Kaufhof Hanau, Dr Ragg Erfahrungen, Marina Abramović Alter, выступление путина сегодня, Leonardo Boutique Hotel Berlin City South4,2(781)2,6 km Entfernt76 AU$, Kannst Du Mich Bitte Zurückrufen, Planeta Tv Bg Online, Wetter Rügen Regional, Benetton F1 2001, Millimeterpapier Drucken Kostenlos Pdf, Berlin M Straße, Kennedy Moon Speech Deutsch, + 18weitere VorschlägeRomantische RestaurantsStrandcafe Utkiek, Dorfgasthof Deutsches Haus Gaststätte Und Vieles Mehr, Nhow Berlin Adresse, Stellenangebote Greifswald Verkäuferin, Wörter Mit Gruß, Zeugen Jehovas Verfolgung Heute, Evaluation Pflegeprozess Beispiel, Gjilan Kosovo News, Irish Terrier Rüden, Jerusalem Altstadt Tour, Euro Münzen Tv, Dünenresidenz Bansin C02,
Çerkez kökenlidir. Yok Hürrem Şehzade Mustafa'yı öldürttü yok öyle yok böyle. daha sonra hürrem sultan'ın kanuni üzerindeki entrikalarının kurbanı olmuş, önce gözdelikten düşmüş, daha sonra oğlunun ölüm haberini almıştır. nasıl bir intikam hırsıdır ki o zaman yaptıkları yetmemiş şimdi dizilerle intikam peşindeler. Ancak Hürrem Sultan'ın ölümünden sonra Hürrem Sultan'ın oğlu padişah II. mevladan korkusu olmayanların aklı sadece kötülüğe ve entrikaya çalışır... ve kötülüğün akılla değil vicdanla alakası vardır...o vicdana sahip olmayanlarda çok kolay kötülük yapara o yüzden eğer söylenenler doğruysa ki bilemeyiz hürrem sultanın kötülük yapma gibi bir mecburiyeti olamaz zira kötülük mecburiyetten yapılmaz..bu yüzden hürrem sultanın doğruysa söylenenler eğer haklı bir tarafı yok.......ben de sana katiliyorum arkadasim.icimden gecenleri soyledin.bence tamamen haklisin.aynı şeyi düşünüyorum özellikle hürremin adının ne ile sürekli anıldığınıda unutmamak gerekli diye düşünüyorum hürrem entrikacı olmasaydı zaten bu kadar çokta adı geçmezdi değil mi ama yapmadıysa(ki yapmıştır herşey bunu gösteriyo)o zaman hürremde hürrem olmıyacaktı yani insanların gözünde hürrem neden seviliyo yada neden sevilmiyo olay burada bence diziye göre seviliyo gerçektede diziye göre yön veriliyo eğerki dizide silik ezik olmasaydı o zaman hürrem anlatıldığı gibi olabilirdi diye düşünüyorum.ben katılmıyorum madem diziye göre yorumlamıyoruz araştıraım gerçekte hürrem çok iyiymiş hayırsevermiş bir sürü hayır yapmış asıl kötü olan mahidevran sultanmış hürrem sultan şehzade cihangire hamileyken ibrahim paşayla bir olup hamama 3 tane zehirli yılan koydurmuş lütfen araştırmadan kötülemeyin asıl kim kötü anladınızmımahidevran sultanı çok seviyorum çok iyi bir kadınmış çokta yardım sever entirika yapmazmış ama en çokta mahidevran çekmiş ailesini aşkını oğlunu herşeyini kaybetmiş ama gururunu asla yalakada değilmiş ne diyelim Allah rahmet eylesinfilme göre hüürreme yzık çünkü onu çok dışladılar ama tarihe göre ki doğru olan bu mahi devram çok iyi ama çok haksızlıklara uğradığı için çok yazıkönce ki yazımda onaylanmazsa kendinize sorun bizim tohumumuz nereden geliyor diye ....